Παναθηναϊκός μεταγραφές: Νέο θρίλερ αλά... Παλάσιος;

«Κινείται για την απόκτηση Κρίστενσεν ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μερικές ώρες προκειμένου να κάνει μεταγραφή.

Το θρίλερ αλα… Παλάσιος είναι πιθανό!

Το Τριφύλλι είχε συζητήσεις μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης (14/9) με την πλευρά του Τζόναθαν Οσόριο, προκειμένου να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα με… εδώ και τώρα μεταγραφή από την Toronto FC, όμως ο διεθνής Καναδός μέσος, ξεκαθάρισε πως θέλει να αποφασίσει για το μέλλον του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και η συγκεκριμένη υπόθεση δεν θα προχωρήσει.

Ο 30χρονος μέσος, που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Toronto FC έως την 31η Δεκεμβρίου, παρά την πολύ καλή προσφορά που έλαβε από τους «πράσινους», επέμενε στις αρχικές σκέψεις του να περιμένει λίγους μήνες ακόμη μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αρνήθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, ο Κρίστενσεν φαίνεται να ειναι ξανα στο κάδρο οπως λένε οι Δανοί και δεν αποκλείεται να παμε σε ενα θρίλερ, οπως πέρυσι με τον Σεμπαστιάν Παλάσιος!

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, καθώς το μεταγραφικό «παράθυρο» κλείνει την Πέμπτη (15/9) στις 23:59.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News