Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Μπορεί να σπάσει εύκολα το συμβόλαιό του

Παναθηναϊκός: Αρέσει ο Ιγκνάσιο Μιγκέλ!

Μετά την μεταγραφή του Βέλεθ στην Αλ Φατέχ, ο Παναθηναϊκός τρέχει για να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί στην άμυνα του.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μελέτησε ενδελεχώς όλες τις περιπτώσεις παικτών που είχε στα χέρια του και φαίνεται πως έχει καταλήξει στον εκλεκτό.

Ο λόγος για τον Ιγνόσι Μικέλ της Χετάφε. Ο Ισπανός είναι ο νούμερο ένας στόχος του Τριφυλλιού αφού έχει όλα τα στοιχεία που ζητάει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο 29χρονος στόπερ έχει ύψος 1,89, δύναμη, εμπειρία στο υψηλό επίπεδο, ηγετικό προφίλ, αριστερό πόδι και συμμετέχει πολύ στο build-up της ομάδας από την άμυνα.

Το συμβόλαιο του δεν είναι απαγορευτικό(700.000) ενώ η Χετάφε δεν τον υπολογίζει και δεν θα υπάρξει θέμα για να σπάσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση του παίκτη καθώς τα περιθώρια χρόνου ενόψει ευρωπαϊκών προκριματικών αρχίζουν και στενεύουν….

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News