Παναθηναϊκός - Μεταγραφές: Μπορεί να πιάσει ταβάνι στο ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκός: Γκριγκόνις, Γουόλτερς, Γουίλιαμς - Πού στρέφεται μετά τον Καλάθη

Διαβάζουμε το (ελπιδοφόρο) report του Ντέρικ Ουίλιαμς και σε κάμποσα σημεία του θυμόμαστε την ικανοποίηση που νιώθαμε πέρσι τέτοιο καιρό για τον Οκάρο Ουάιτ του οποίου η περίπτωση εξελίχθηκε σε φιάσκο.

Οι περιπτώσεις τους, η κοψιά τους πανομοιότυπη. Ο τελευταίος κυριάρχησε κάποτε στη χώρα μας (με τη φανέλα του Αρη) και στη Ρωσία, τελειώνοντας με εξαιρετικά νούμερα τις χρονιές του σε σκορ-ριμπάουντ.

Παίκτης με μέσα-έξω παιχνίδι, με πρόσωπο και (λιγότερο) με πλάτη, με σουτ από μέση απόσταση.

Με αθλητικά προσόντα τα οποία τον βοηθούν σαν finisher, που χτυπούσε με ντράιβ τα αντίπαλα «τεσσάρια» με όπλο το γρήγορο πρώτο βήμα. Αυτά διαβάζαμε πέρσι για τον Οκάρο κι είμασταν ευχαριστημένοι που το κλαμπ βρήκε σε οικονομική τιμή τον αντι-Μήτογλου.

Με το που έπιασαν τα πρώτα κρύα καταλάβαμε ότι το τριφύλλι είχε πατήσει σε μπανανόφλουδα μαζί του,κάτι που δεν το παίρνει να συμβεί και φέτος με τον Ντέρικ.

Ο Οκάρο κατηγορήθηκε την περασμένη σεζόν για τεμπελιά και νωχελικότητα στη συμπεριφορά του στην άμυνα.

Ο Ουίλιαμς θεωρούμε πως ακόμα δεν έχει πιάσει το ταβάνι του, το ζήτημα είναι να καταφέρει να αποδώσει στο μάξιμουμ στην Αθήνα για να αποτελέσει κάτι που δεν έγινε ποτέ ο Ουάιτ: τον παίκτη- εγγύηση που θα κάνει τη δουλειά ότι και να γίνει, εκμεταλλευόμενος τον όγκο του, κάνοντας το δύσκολο να μοιάζει υπερβολικά απλό.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News