Παναθηναϊκός μεταγραφές: Μπαίνουν και παίζουν απευθείας

Παναθηναϊκός: «Μην ξεχνάτε: στηρίζουμε με τη φωνή μας και προστατεύουμε την ομάδα!»

Ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειες για 2-3 μεταγραφές, αλλά παράλληλα «τρέχει» και τις ανανεώσεις συμβολαίων.

Στο πρώτο «μέτωπο», ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του βρίσκονται στο στάδιο της διαλογής στόχων.

Μπαίνουν και παίζουν απευθείας

Ποδοσφαιριστές που θα είναι σε θέση να προσφέρουν γρήγορα στον Παναθηναϊκό αναζητεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον Ιανουάριο.

Ο Παναθηναϊκός θα ψάξει για δύο παίκτες που θα είναι άμεσα διαθέσιμοι. Υπάρχει ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα τον Ιανουάριο και χρειάζεται οι προσθήκες να μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά και γρήγορα την ομάδα. Προτεραιότητα είναι χαφ και εξτρέμ.

Στο μεταξύ, επί τάπητος έχουν τεθεί εδώ και καιρό οι ανανεώσεις. Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Ρούμπεν και Αϊτόρ είναι οι τέσσερις υποθέσεις που θέλουν να τακτοποιήσουν οι πρωτοπόροι και στόχος είναι ως το τέλος του 2022 να έχουν κλείσει.

Μετά την άδεια και τις απαραίτητες ημέρες ξεκούρασης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επανέρχονται σήμερα σε προπονητικούς ρυθμούς.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα παραμείνουν στο Κορωπί μέχρι τη Δευτέρα, ενώ στη συνέχεια για δέκα ημέρες (28 Νοεμβρίου – 8 Δεκεμβρίου) θα προετοιμαστούν στην Πάφο της Κύπρου, εκεί που θα δώσουν και τρία φιλικά ματς κόντρα σε Χάποελ Μπερ Σεβά (1/12), Πάφο (4/12) και Νέα Σαλαμίνα (7/12).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News