Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Μεγαλύτερες απαιτήσεις από τους δύο

Παναθηναϊκός 2022/23: Αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή

Έχουν να λένε στον Παναθηναϊκό για τις φυσικές δυνάμεις Ουόλτερς και Λι. Αμφότεροι επιλέχθηκαν από τους προπονητές γιατί μοιάζουν ικανοί να παίζουν 40 λεπτά ασταμάτητα.

Ο Λι είναι έξυπνος, μπορεί κάλλιστα να αναλάβει ρόλο οργανωτή-μπροστάρη κι ας τον αδικεί το μπόι του.

Συνολικά, η περιφέρεια του Παναθηναϊκού στο “1” μοιάζει ΟΚ (πάντα σε συνάρτηση του τι είδαμε τα δύο τελευταία χρόνια στη θέση), σε σημείο που κάποιος εκ των γκαρντ να αδικείται (!) από τον χρόνο του.

Θα χρειαστούν χρόνο να “βρεθούν” μεταξύ τους, κοντοί και ψηλοί. Το ζήτημα φέτος είναι να μην έχεις έναν σταρ που θα επισκιάζει τα πάντα παίζοντας για όλους (σαν το Νεμάνια Νέντοβιτς π.χ), αλλά με ομαδικότητα να κάνεις μια τίμια προσπάθεια στην Ευρωλίγκα όπου πέρσι πάτωσες.

Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν μεγαλύτερες απαιτήσεις και ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάψει να αυτοσχεδιάζει ακουμπώντας στις πλάτες των πιο έμπειρων παικτών του.

Πέρσι όποτε ο αντίπαλος μπλόκαρε τους κοντούς κι αναγκαζόσουν να περάσεις τη μπάλα στο καλάθι δεν είχες λύσεις, πλην του Γιώργου Παπαγιάννη, χάνοντας ένα σωρό παιχνίδια.

Τα βιογραφικά των αθλητών που έφερες δεν είναι άσχημα, αλλά ο κόσμος δεν…ξανοίγεται, ούτε λέει μεγάλες κουβέντες γιατί έχει πικρή πείρα κι επιπλέον βλέπει ότι ο σύλλογος γι άλλη μια σεζόν βαδίζει στη λογική έσοδα-έξοδα.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News