Παναθηναϊκός: Μεταγραφές με... στυλ Ιβάν - Οι δύο κινήσεις έως τα προκριματικά!

Παναθηναϊκός: Μεταγραφές με... στυλ Ιβάν - Οι δύο κινήσεις έως τα προκριματικά!

Μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την ανανέωση του συμβολαίου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα επόμενα δύο χρόνια, ο Σέρβος προπονητής μαζί με το επιτέλειο του αρχίζουν τον προγραμματισμό της ομάδας για την νέα σεζόν.

Αναλυτικά όπως μετέδωσε ο ρεπόρτερ του Τριφυλλιού Τάσος Νικολογιάννης στο ΣΠΟΡΦΜ, ο προγραμματισμός έχει ήδη ξεκινήσει αφού ήταν κοινό μυστικό ότι ο Γιοβάνοβιτς θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό.

Όπως τόνισε θα πρέπει ο κόσμος να δείξει υπομονή και αυτό το καλοκαίρι καθώς ο Ιβάν δεν θα αλλάξει τα πλάνα του και δεν θα βιαστεί να κάνει μεταγραφές.

Ο Σέρβος σε όλες τις ομάδες που δούλεψε, αργούσε να κάνει μεταγραφές καθώς θέλει ο παίκτης που θα έρθει να πληροί όλες τις προυποθέσεις ώστε να αποκτηθεί.

Αυτό ίσως να εκνευρίζει κάπως τον κόσμο αλλά η ευστοχία των φετινών μεταγραφών δικαιώνουν το προπονητή για τις επιλογές του.

Όσον αφορά τις πρώτες μεταγραφές, το πιο πιθανό σενάριο είναι να γίνουν δύο κινήσεις μέχρι τα προκριματικά τον Ιούλιο και στην συνέχεια να γίνουν και οι υπόλοιπες.

Οι πρώτοι δύο και βασικότεροι στόχοι της ομάδας στις φετινές μεταγραφές θα είναι ένας σέντερ φορ και ένας κεντρικός χαφ.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News