Παναθηναϊκός μεταγραφές: Λαβράκι από τα λίγα που στοιχίζει και απειροελάχιστα

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Λαβράκι από τα λίγα που στοιχίζει και απειροελάχιστα

Για άλλο ένα παιχνίδι κομβικός ο Ανταμ Τσέριν και μάλιστα σε ντέρμπι, εκτός έδρας, με ισχυρό αντίπαλο και μια Τούμπα να βράζει.

Ο Σλοβένος κράτησε το πόστο του στη μεσαία γραμμή, θα του είχε καταχωρηθεί και ασίστ αν ο Αϊτόρ σκόραρε στο 13΄ όταν τον έβγαλε μόνο του με τον αντίπαλο πορτιέρο.

Κοντολογίς για ένα ακόμα 90λεπτο δικαίωσε τον Ιβάν που το καλοκαίρι επέμενε πολύ να έρθει ο μικρός στο Κορωπί.

Η συμφωνία με τον ταλαντούχο μέσο αποδεικνύεται (εκτός όλων των άλλων) και συμφέρουσα οικονομικά για το κλαμπ. Η Νυρεμβέργη ζητούσε αρχικά 1 εκατ. Ευρώ για να τον παραχωρήσει, όμως οι πράσινοι κατέβασαν το τελικό ποσό, λιγότερο από το μισό.

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε 450.000 ευρώ για να αποκτήσει τον Τσέριν δίχως να αφήσει στους Γερμανούς ποσοστό μεταπώλησης (που μαθαίνουν αυτά που κάνει στην Ελλάδα και θα έχουν μετανιώσει για την κίνησή τους).

Ο παίκτης ,μάλιστα, κοστίζει απειροελάχιστα στον Κυπελλούχο. Το τετραετές συμβόλαιο του 23χρονου είναι λίγο πάνω από τις 200.000 ευρώ σε ετήσια βάση. Μέσα στο χορτάρι αυτά που δίνει αποτιμώνται πολύ περισσότερο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News