Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Κίνηση-βοήθεια σε Παπαγιάννη

Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Προ των πυλών η έβδομη προσθήκη

Μετά τους Καββαδά, Εβανς, στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να επενδύσουν σοβαρά σε αντι-Παπαγιάννη υπογράφοντας τον έμπειρο Αρτούρας Γκουντάιτις.

Με τον Λιθουανό θωρακίζεις τη ρακέτα σου επενδύοντας σε ένα δυνατό prospect. Ο σκληροτράχηλος Ανατολικός με τα πολλά παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και το «ωμό» στυλ παιχνιδιού -θεωρητικά πάντα- «κουμπώνει» καλά με τον oversized Γιώργο Παπαγιάννη.

Ο Μεγαρίτης λογικά θα βοηθηθεί πολύ περισσότερο από τη συνύπαρξη μαζί του. Οι προπονήσεις θα γίνουν «αίμα και άμμος» με τον Γκουντάιτις να μην καταλαβαίνει τίποτα, κάτι που θα βοηθήσει τον Γιώργο να σκληρύνει, τομέας στον οποίο έχει μείνει πίσω παρά την βελτίωση που δείχνει εδώ και μια διετία.

Ο Παπαγιάννης έχει μεγαλύτερη ευχέρεια στο να κινείται στη περιφέρεια αλλά θέλει δουλειά στο παιχνίδι του στο ποστ όπου ακόμα απέχει μακριά από το να τον πεις ολοκληρωμένο. Μην έχετε καμία αμφιβολία πως αν ήταν κυριαρχικός κι εκεί θα ήταν ήδη στο ΝΒΑ.

Οι Αμερικανοί δεν τον έχουν ξεχάσει αλλά περιμένουν να δουν εξέλιξη, ίσως γι αυτό ακόμα δεν τον «ενοχλούν» αφήνοντάς τον κ άλλο στην Ευρώπη να δουλέψει, να βελτιωθεί περαιτέρω αλλά και να «μεγαλώσει» όντας μέλος ενός ιστορικού κλαμπ που προσφέρει αυτές τις δυνατότητες.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News