Παναθηναϊκός: Μεταγραφές και ενίσχυση του ελληνικού κορμού

Ο Πρίφτης είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ προπονητής Ευρωλίγκα

Πέραν του εκκολαπτόμενου σταρ Ντίνου Μήτογλου ο Παναθηναϊκός έχει χάσει παίκτες με ελάχιστη επιρροή στο παιχνίδι του.

Μας φαίνεται απίθανο όποιος προκύψει από τις μεταγραφές να προσφέρει λιγότερα από τον Ζακ Όγκαστ και τον Ίαν Βουγιούκα ή ότι οι γκαρντ που θα έρθουν θα είναι …αόρατοι σαν τον Σέλβιν Μακ.

Πέρσι το άχρωμο παιχνίδι του Ααρον Ουάιτ κόστισε στην ομάδα γύρω στα 300 χιλιάρικα, ενώ ο Λεωνίδας Κασελάκης μπορεί να δώσει τόσα κι άλλα παραπάνω σχεδόν… τζάμπα, δίχως το κλαμπ να κρέμεται από τα κέφια οποιουδήποτε …Αλφα Ντιαλό!

Μέσα σε ένα καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός μπορεί να στρατολογήσει δίπλα στους Παπαπέτρου, Παπαγιάννη, Κασελάκη, Μποχωρίδη, Καλαϊτζάκη, Μαντζούκα δύο μελλοντικά στελέχη της εθνικής ομάδας (Μουράτο και Χουγκάζ) ενισχύοντας τον εγχώριο πυρήνα του κι επιβραβεύοντας παίκτες αδικημένους από την πραγματικότητα του ελληνικού μπάσκετ.

Το τιμόνι από τον Κάτας παρέλαβε ένα προπονητικό τιμ που ασπάζεται την ελληνική σχολή χωρίς να την έχει δογματικό ευαγγέλιο δίπλα στο καντήλι του. Θετικός οιωνός αυτός…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News