Παναθηναϊκός: Μεταγραφές και από την ελληνική αγορά!

Παναθηναϊκός: «Βλέπει» Νίκα το τριφύλλι

Η λογική λέει πως όταν το μπάτζετ σου είναι χαμηλό δεν γίνεται να αγνοείς επιλογές από το δικό σου ποδόσφαιρο, από το πρωτάθλημα που γνωρίζεις και μπορείς να αξιολογήσεις καλύτερα την αξία.

Συνολικά πιστεύουμε πως ήταν λανθασμένη λογική να αγνοείς την εγχώρια αγορά τα τελευταία χρόνια όπου υπήρχαν παιδιά τα οποία με απειροελάχιστο κόστος θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν περισσότερο από κάθε Ενμπαγκοτό, Αγιούμπ και Μπεκ.

Αν έχεις δυνατότητα να κάνεις συμβόλαια εκατομμυρίου να το καταλάβουμε ότι η Σούπερ Λιγκ σου πέφτει λίγη και παρωχημένη. Μα όταν πας με ταβάνι τα 250 χιλιάρικα (ίσως γράφουμε και πολλά), φαίνεται από πριν πως θα καταλήξεις σε περιπτώσεις με πολύ μεγάλο ρίσκο.

Είτε σε άγνωστους χωρίς πολύ παιχνίδι στα πόδια τους ποδοσφαιριστές, είτε σε αποτυχημένους, είτε σε παιδιά με περίεργο, απροσάρμοστο χαρακτήρα.

Το αναφέρουμε επειδή ζυγώνει η μεταγραφική σεζόν του Ιανουαρίου και βλέπουμε π.χ ειρωνικά σχόλια για τον Νίκα της Λειβαδιάς.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News