Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η προεργασία και το απρόοπτο

Βαθμολογία Superleague: Ασταμάτητος και πρώτος ο Παναθηναϊκός!

Η κινητικότητα στον Παναθηναϊκό όσον αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό δεν ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο ορισμένα γεγονότα που συνέβησαν, ανάγκασαν τους ανθρώπους της ομάδας σε αναθεώρηση του αρχικού τους πλάνου.

Ο Παναθηναϊκός φέτος κάνει πρωταθλητισμό και θα ήθελε να αυξήσει τις πιθανότητες που ήδη έχει προκειμένη να καταφέρει να πάρει τον τίτλο για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2009-10. Για να γίνει αυτό είναι δεδομένο πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στο διάστημα της χειμερινής περιόδου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει πολύ καλά πως οι πράσινοι πρέπει να ενισχυθούν και γι’ αυτό το λόγο είχε φροντίσει εδώ και καιρό να κάνει ορισμένες προεργασίες προκειμένου να μην αφήσει τίποτα για την τελευταία στιγμή.

Ωστόσο οι σοβαροί τραυματισμοί των Αλεξί Τρουιγέ και Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα οδήγησαν τον Σέρβο τεχνικό στο ν’ αλλάξει τ’ αρχικά του πλάνα και να θέσει νέες προτεραιότητες αναφορικά με το τι χρειάζεται η ομάδα του. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως ο Γιοβάνοβιτς ελέγχει τα πάντα γύρω από το κομμάτι των μεταγραφών και είναι αυτός που θα πει το τελικό «ναι» ή «όχι» σε μια περίπτωση παίκτη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News