Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η μεγαλύτερη απογοήτευση

Παναθηναϊκός: Η αναχώρηση της ομάδας για την Κωνσταντινούπολη

Μετά τη φυγή του Νεμάνια Νέντοβιτς το καλοκαίρι ο Μάριους Γκριγκόνις ήταν η επιλογή για να μπει στα παπούτσια του Σέρβου παικταρά.

Ο Λιθουανός είναι -μακράν του δεύτερου-η μεγαλύτερη απογοήτευση. Παρότι η θητεία του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποδείχθηκε σύντομη (ο αθλητής αποχώρησε μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία) είχε 8,5 πόντους με 44,4% στα τρίποντα σε περίπου 19 λεπτά παρουσίας.

Ο Γκριγκόνις γενικά είναι παίκτης που στην καλή του μέρα καταλαβαίνεις την all around δουλειά που κάνει. Είναι σίγουρος επιθετικά κι εξαιρετικά αποφασιστικός κάτι που διακρίνεται στις κινήσεις του και ιδιαίτερα όταν εκτελεί.

Έχει καλή δεξιότητα στο χειρισμό της μπάλας και στον έλεγχο του σώματός του, αλλά στο τριφύλλι λες και σκέφτεται υπερβολικά κάθε φορά που σουτάρει με αποτέλεσμα να χαραμίζει ένα σωρό επιθέσεις.

Να τον έχει πάρει από κάτω; Από την άλλη δεν είναι κανένας πρωτόβγαλτος στη διοργάνωση για να πεις ότι έχει επηρεαστεί τόσο πολύ σε σημείο σήμερα πολλοί να αναπολούν τον Άντριου Άντριους!

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News