Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η κίνηση που δεν θα γίνει

Γιοβάνοβιτς: «Αυτό μας έδωσε τη νίκη σήμερα» (vid)

Ειλικρινά στο ματς με τον Ατρόμητο δεν καταλάβαμε γιατί έμεινε στον πάγκο τόση ώρα ο Ιωαννίδης.

Στα μάτια μας ήταν μεγάλη έκπληξη καθώς εκτιμούσαμε ότι μετά την αποβολή το ματς του ταίριαζε, λαμβάνοντας υπόψη και την ψυχολογία που είχε πάρει μετά το ντέρμπι και το νικητήριο γκολ στο Αγρίνιο.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε πάει άσχημα στην επίθεση απέναντι στο ταμπούρι των Περιστεριωτών όμως το ντεφορμάρισμα και ο εκνευρισμός του Βέρμπιτς μπροστά του αφαιρούσε ένα σημαντικό υποστηρικτικό στοιχείο που βοηθά στη τήρηση του επιλεγμένου πλαισίου στο βιβλίο συστημάτων του κόουτς.




Με το που πέρασε στο τερέν ο Φώτης βοήθησε να ανεβάσει η ομάδα τη πίεση της ακόμα περισσότερο και να σπρώξει την άμυνα του αντιπάλου έξω από το νερά της, βλέποντας μεγάλα κορμιά να ορμούν συνεχώς κατά πάνω της.

Ο Έλληνας φορ δημιουργεί σύγχυση γιατί εκτός από το ότι είναι ογκώδης το κατέχει το τόπι, επομένως αγωνιζόμενος δίπλα στον Σποράρ έχεις στράικερ με το απρόβλεπτο στη φαρέτρα τους.

Αυτός είναι ο λόγος μάλλον που ο Γιοβάνοβιτς δεν καίγεται για φορ τον Ιανουάριο, έχει τον Ιωαννίδη, υπολογίζει τον Βέρμπιτς και στο βάθος του μυαλού του ίσως βρίσκεται κι ο Μπιλάλ που κάνει θαύματα με την ομάδα των πιτσιρικάδων στο youth league.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News