Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός

Πέρεθ: Ατάκα για την αρχηγία στον Παναθηναϊκό

Τον Ιούλιο του 2021 ήταν η 2η μεταγραφή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τον Γιάννη Κώτσιρα.

Το βιογραφικό του 32χρονου Ρούμπεν Πέρεθ ήταν καλό αλλά η ηλικία προβλημάτιζε.

Σήμερα παρότι ο Ισπανός είναι μεγαλύτερος όλοι χαιρετούν με ενθουσιασμό την απόφαση της ΠΑΕ να τον ανανεώσει.

Απόφοιτος των ακαδημιών της Ατλέτικο Μαδρίτης, από το 2018 μέχρι και πρότινος έπαιζε στη Λεγκανές και πριν πατήσει ελληνικό έδαφος είχε 35 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία της χώρας του.

Ο Ισπανός κόφτης, με τους «ροχιμπλάνκος» ντεμπουτάρισε το 2010 αλλά δεν έμεινε πολύ στο Βιθέντε Καλντερόν. Ακολούθησαν οι δανεισμοί του σε Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Χετάφε και η Μπέτις, ενώ πέρασε κι από την Ιταλία για την Τορίνο.

Παράλληλα ως μέλος της U21 των «ροχιμπλάνκος» κατέκτησε το 2011 το αντίστοιχο EURO των «μικρών», όπου μεταξύ άλλων είχε για συμπαίκτες τους Ντε Χέα, Τιάγκο και Χουάν Μάτα.

Το 2015 υπέγραψε στη Γρανάδα, αλλά ένα χρόνο μετά πήγε δανεικός στη Λεγκανές, όπου και έπαιζε με αυτό το καθεστώς μέχρι το 2018.

Οπότε και μονιμοποιήθηκε. Συνολικά έχει 261 ματς στην Primera Division(2 γκολ) και 35 στη δεύτερη, ενώ στο τριφύλλι θεωρείται πια ο εγκέφαλος της μεσαίας γραμμής.

Όλα είναι διαφορετικά όταν ΔΕΝ παίζει κάτι που σε κάνει να λες πως η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο στην ταυτότητα. Το παν είναι ο επαγγελματισμός κι η σοβαρότητα, από δαύτα ο Ίβηρας έχει περίσσευμα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News