Παναθηναϊκός: Μεταγραφές για να «γεμίσει» το ρόστερ

Εκνευρισμένος ο Γιοβάνοβιτς: «Έπαιξε με έντεκα παίκτες πίσω από την μπάλα η ΑΕΚ»

Ακόμα θυμόμαστε τις επισημάνσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για το πόσο δύσκολα ήταν φέτος τα διπλά παιχνίδια για την ομάδα του όλο το χειμώνα με το Πέμπτη-Κυριακή να εξουθενώνει τον ΠΑΟΚ που βγήκε νωρίς εκτός μάχης πρωταθλήματος.

Οι Θεσσαλονικείς παρότι είχαν μεγάλο ρόστερ αυτό εν τέλει κλάταρε, με το κλαμπ να πληρώνει και τις προχωρημένες ηλικίες κάποιων εκ των βασικών του.

Το πάθημα του Δικεφάλου είναι πρόσφατο γι αυτό ο Παναθηναϊκός πρέπει να παραδειγματιστεί, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι φέτος ο Ιβάν χρησιμοποίησε μικρότερο ρόστερ συγκριτικά με τον ανταγωνισμό.

Αν με το καλό περάσει η ομάδα στους ομίλους του Κόνφερενς τον Αύγουστο θα είναι δύσκολο για το προπονητικό τιμ να προετοιμάσει σύνολο με τρεις διοργανώσεις (πρωτάθλημα-κύπελλο-Ευρώπη) εάν κι εφόσον αυτό στηρίζεται σε 15-16 παίκτες.

Η λύση είναι εμπλουτισμός του έμψυχου δυναμικού με 3-4 παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και κάμποσους συμπληρωματικούς.

Τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια «ξεπουπουλιάζουν» ομάδες που δεν είναι συνηθισμένες να παίζουν σε τρία ταμπλό γι αυτό το σωματείο πρέπει να λάβει τα μέτρα του νωρίς, για να μην χάσει…λάδια εκεί που δεν το περιμένει.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News