Παναθηναϊκός: Μεταγραφές για αυτό το ποδόσφαιρο τη νέα σεζόν

Θέλει ήττα της ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός - Η βαθμολογία της Superleague (6η αγ.)

Επιμένουμε ότι το ρόστερ του Παναθηναϊκού δεν είναι κακό, εύκολα θα μπορούσε να κάνει πρωταθλητισμό φέτος αν υπήρχε πλάνο αξιοποίησής του.

Το καλοκαίρι ο σύλλογος πρέπει να εμπλουτίσει το οπλοστάσιο του και τον τρόπο που θα αγωνίζεται ώστε δυνητικά να εμφανιστεί βελτιωμένος στην επιθετική του έκφραση όπου φέτος μπορεί να εμφανίσει μόνο μέσω της παρουσίας συγκεκριμένων αθλητών στο χορτάρι.

Θεωρητικά φέτος υπήρχαν περισσότερα «εργαλεία» για να τρέξει η ομάδα όμορφες καταστάσεις που θα απέφεραν γκολ και χορταστικές νίκες. Όσο τις είδατε εσείς, άλλο τόσο τις αντικρύσαμε κι εμείς.

Την επόμενη σεζόν καλείσαι να έχεις μεγαλύτερη διάρκεια δίνοντας έμφαση στην συμπεριφορά σου στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Παράλληλα να είσαι σε θέση να ακουμπήσεις μπάλα πιο πολύ στους φορ με εναλλακτικές πηγές τροφοδοσίας, χωρίς αυτή η κατεύθυνση να επιβάλλει σχήματα που θα σε αναγκάσουν να χάσεις σε ταχύτητα, αλληλοκαλύψεις κι επιθετικότητα στο αμυντικό κομμάτι.

Το ποδόσφαιρο είναι μια διαρκής αλληλουχία και συνέχεια. Δεν αρκεί να λες μόνο …προσοχή να βάλουμε ένα γκολ και μετά να το κρατήσουμε παίζοντας άμυνα του θανατά, Παναθηναϊκός είσαι που να πάρει η ευχή!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News