Παναθηναϊκός μεταγραφές: Γι' αυτό τον πήρε ο Εξάστερος!

«Μίλησα με τον Μέικον πριν έρθω στον ΠΑΟ - Εύκολη απόφαση...»

Παναθηναϊκός: Μας άρεσε η τάση του Πάρις Λι να…σκιστεί στην άμυνα στο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος. Σίγουρα αυτή η κάψα δεν πέρασε απαρατήρητη από το προπονητικό τιμ.

Ήταν θετική η ικανότητα του πλέι μέικερ του Εξάστερου να ελέγξει τον ballhandler δουλεύοντας σκληρά για να μείνει μαζί του αμυντικά μέχρι τέλους.

Παρότι δεν έχει το μπόι ή την αμυντική επίδραση (τόσο στο έδαφος όσο και ψηλά) των Καλάθη-Διαμαντίδη (πως θα ήταν δυνατόν άλλωστε;) κάποιες στιγμές πήρε το χειροκρότημα της εξέδρας και του Ράντονιτς για τις ψυχολογικές του βουτιές εντός παρκέ για να ελέγξει μπάλα.

Τα χέρια του ήταν πάντα ενεργά στα μετόπισθεν (ιδιαίτερα στην πρώτη γραμμή άμυνας).

Ο δυνατός κορμός του και τα γρήγορα του πόδια (για τον μήνα που βρισκόμαστε και για την κούραση που κουβαλούν οι αθλητές από την προετοιμασία είδαμε αρκούντως ικανοποιητικούς όρους πλευρικής ταχύτητας και πίσω βημάτων) τον βοηθούν σημαντικά να κολλήσει σαν βδέλλα πάνω στο σώμα του αντιπάλου του.

Επίσης είδαμε τον Αμερικανό να τρέχει καλά στην επίθεση τον κεντρικό διάδρομο.

Μαζί με τον Νέιτ Ουόλτερς φέρνει αναβάθμιση στη θέση 1, ο Παναθηναϊκός θα έχει πιο άμεση εκτέλεση φέτος σε καταστάσεις transition. Aπό τώρα σκεφτόμαστε τον Παπαγιάννη να ταϊζεται με μπόλικες πάσες στον άξονα στη transition offense των πρασίνων.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News