Παναθηναϊκός μεταγραφές: Γι' αυτό τον γλυκοκοιτάζει ο Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Γι' αυτό τον γλυκοκοιτάζει ο Γιοβάνοβιτς

Ο Όνι Βαλακάρι είναι ένας παίκτης που αρέσει αρκετά στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και δε χρειαζόταν να τον δει στο χθεσινό φιλικό, για να πειστεί για τις ικανότητές του.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Πάφο στο δεύτερο φιλικό του επί κυπριακού εδάφους και μάλιστα στην πρωτοπόρο του κυπριακού πρωταθλήματος αγωνιζόταν κι ο Όνι Βαλακάρι. Ο 23χρονος Φινλανδός όπως σας είχαμε ενημερώσει στο newspao.gr αρέσει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος δε χρειαζόταν να δει το χθεσινό παιχνίδι, προκειμένου να πειστεί για τις δυνατότητές του.

Ο Βαλακάρι ήταν από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησεις, καθώς πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ για το 1-0, ενώ έδωσε ασίστ στο δεύτερο γκολ της ομάδας του. Μπορεί παρ’ όλα αυτά να ενδιαφέρει αρκετά τον Σέρβο τεχνικό του Τριφυλλιού, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είναι καθόλου εύκολη και δεν είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να τον ντύσει στα πράσινα.

Ο Φινλανδός μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο με την Πάφο έως το 2026 με την κυπριακή ομάδα να πηγαίνει ολοταχώς για πρωτάθλημα. Αυτά τα γεγονότα μαζί με το ότι ο σύλλογος δε χρειάζεται… ρευστό μειώνουν αισθητά τις πιθανότητες απόκτησης του Βαλακάρι από τον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News