Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Φοβερό παρασκήνιο με Βέρμπιτς

Τσεκάρει μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού και ο Ολυμπιακός!

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε πολύ και και τελικά κατάφερε να ολοκληρώσει την μεγάλη μεταγραφή του Μπένζαμιν Βέρμπιτς η οποία πέρασε από πολλά στάδια μέχρι να ολοκληρωθεί.

Αρχικά, η υπόθεση ξεκίνησε πριν από 25 μέρες με το Τριφύλλι να ψήνει τον παίκτη όμως η μεταγραφή να χαλάει την τελευταία στιγμή αφού ο Σλοβένος ήθελε να το σκεφτεί περισσότερο.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν έκλεισαν την  υπόθεση και κράτησαν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τον παίκτη. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε κυκλώσει τον Βέρμπιτς και ήθελε η ομάδα να εξαντλήσει τις πιθανότητες που υπήρχαν για να τον αποκτήσει.

Το ενδιαφέρον των Πρασίνων άρχιζε να αλλάζει την κατάσταση και ο παίκτης ψήθηκε για να έρθει. Στην ομάδα ήρθε αρχικά ο Τσέριν και πρόσφατα ακολούθησε ο Σπόραρ.

Οι δύο προαναφερθέντες μπορεί να ήρθαν πρώτοι όμως το Τριφύλλι είχε ασχοληθεί με τον Βέρμπιτς πριν από αυτούς. Έτσι ολοκληρώθηκε και η τρίτη μεταγραφή Σλοβένου παίκτη για τον Παναθηναϊκό.

Κλείνοντας, αξίζει να σημειώσουμε ότι και οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν τον ίδιο μάνατζερ και όλα δείχνουν ότι οι Πράσινοι χτύπησαν φλέβα χρυσού.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News