Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Έρχεται και υπογράφει για 3 τρία χρόνια

Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Έρχεται και υπογράφει για 3 τρία χρόνια

Στην Αθήνα αναμένεται σήμερα ο Ζόνας Τορό, ο οποίος θα υπογράψει για τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό.

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ θα αποκτηθεί ως ελεύθερος απ’ τη Σάο Πάουλο., με τους Βραζιλιάνους να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης 25%.

Αρχικά, σύμφωνα με τη Sportday, θα κάνει προπονήσεις και θα τον τσεκάρει ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Ο Τόρο θα αποκτηθεί σαν επένδυση κι αν δεν παραμείνει στην πρώτη ομάδα θα δοθεί δανεικός σε ομάδα της Super League 1.

Ο Ζόνας Τορό παίζει κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά μπορεί να προσφέρει λύσεις και ως δεξί εξτρέμ. Είναι γέννημα – θρέμμα της Σάο Πάολο, ενώ το συμβόλαιο που έχει με τη βραζιλιάνικη ομάδα ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο (31/12/2022).

Συνολικά έχει 48 συμμετοχές (5 γκολ και 4 ασίστ) με τη Σάο Πάολο, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Σπορτ Ρεσίφε (13 συμμετοχές, 2 γκολ, 1 ασίστ) και Γκοϊανένσε (15 συμ. 1 γκολ). Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Βραζιλία, ο 23χρονος απέρριψε την πρόταση της Σάο Πάολο για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και έχει τεθεί στο περιθώριο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News