Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Ένας Σπόραρ για... δεκάρι!

Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Ένας Σπόραρ για... δεκάρι!

Ο Παναθηναϊκός τσεκάρει ποδοσφαιριστές για την μεσαία του γραμμή καθώς το κενό στην συγκεκριμένη θέση είναι τεράστιο.

Το φετινό καλοκαίρι αποτέλεσαν παρελθόν από την ομάδα οι Μαουρίσιο, Βιγιαφάνες και Γκατσίνοβιτς ενώ μέχρι στιγμής οι Πράσινοι έχουν αναπληρώσει μόνο τον έναν αποκτώντας τον Τσέριν. Αυτό σημαίνει ότι το Τριφύλλι θα αποκτήσει δύο χαφ και όχι ένα.

Σίγουρα όλο το βάρος έχει πέσει στο δεκάρι καθώς η ομάδα δεν έχει άλλον παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά στο ρόστερ και η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν θα αργήσει να ολοκληρωθεί.

Το σίγουρο είναι ότι ο Σύλλογος θα κάνει την υπέρβαση και σε αυτή την θέση για να φέρει έναν επιθετικό μέσο τύπου Σπόραρ δηλαδή ένα παίκτη με αξία και ποιότητα ο οποίος θα τον ανεβάσει επίπεδο.

Τέλος, πέρα από τα παιχνίδια με την Σλάβια οι άνθρωποι της ομάδας θα πρέπει να βιαστούν καθώς η ομάδα θα πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος καθώς εκεί δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News