Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ένας πιο... ποιοτικός Τσόκαϊ!

Παναθηναϊκός: Τσοκάι μέχρι τη... μεταγραφή χαφ

Διαβάζουμε ότι στον Παναθηναϊκό ασχολούνται ήδη με τις μεταγραφές του καλοκαιριού αν και βάσει δεδικασμένου κάτι μας λέει ότι πάλι στις…31 Αυγούστου θα έχουν ολοκληρωθεί οι περισσότερες κινήσεις.

Πάντως εμείς θα κοιτάζαμε την αγορά και για αμυντικό χαφ τύπου Τσοκάι, αλλά με πιο ποιοτικά χτυπήματα μπάλας.

Μονιμοποιώντας ή χρησιμοποιώντας τέτοιο δίδυμο στον άξονα βοηθάς και κρατάς φρέσκους Πέρεθ, Κουρμπέλη και κάνεις πιο εύκολη τη ζωή των υπόλοιπων.

Θα αποδειχτεί και στην πράξη πως με ένα δυναμικό δίδυμο οι Βέρμπιτς, Παλάσιος, Μπερνάρ απελευθερώνονται σε μεγάλο ποσοστό από τα αμυντικά τους καθήκοντα.

Δίνεται επίσης η δυνατότητα στον Ρούμπεν να ξεγνοιάσει από τα καθήκοντα στο χώρο του κέντρου (που θα τον δυσκολέψουν περισσότερο όταν ανεβαίνει το επίπεδο του αντιπάλου και αυτός πρέπει να μοιράζει και να κόβει) δίνοντάς του τη δυνατότητα να παίξει αποκλειστικά με το νου στην δημιουργία.

Επίσης, πολύ καλύτερα θα νιώσουν κι οι δύο ακραίοι μπακ.

Όταν έχεις σαν δίδυμο παίκτες που πάνε δυναμικά σε μπάλα και αντίπαλο είναι εύκολο όταν ο αντίπαλος εξτρέμ έχει μπάλα, ο ένας να βοηθάει τον μπακ που είναι στην πλευρά του και ο δεύτερος μέσος να καλύπτει μόνος του τον άξονα.

Δημήτρης Στρατής

Παναθηναϊκός: Έξι πρέπει για διπλό επί του Άρη

Παρότι η Λαμία σε κοψοχόλιασε κάποιες στιγμές την προηγούμενη Κυριακή εμείς είδαμε ένα καλό σχέδιο αλλά και τρεξίματα/ένταση που μπορούσαν να να φέρουν περισσότερα εκτός από μια αγχωτική επικράτηση.

Η ανάπτυξη από το πλάι, η αξιοποίηση του Μαντσίνι και του Ιωαννίδη, οι οργανωμένες αντεπιθέσεις ύστερα από πρέσινγκ (αυτό που ονομάζουμε transition game) μας έκαναν να πιστεύουμε ότι κάτι φρέσκο γεννιέται στο Κορωπί.

Ως τώρα ήταν έντονα ορατά οι τραυματισμοί, το ντεφορμάρισμα, οι χαζές αποβολές που για Σένκεφελντ, Κουρμπέλη (με ΠΑΟΚ, Τρίπολη) υποδήλωναν στρες και εκνευρισμό για το φρενάρισμα των πράσινων πάνω στο καλύτερο.

Το +8 από την ΑΕΚ παραήταν καλό για να είναι αληθινό και εξαφανίστηκε εν ριπή οφθαλμού.

Το θέμα είναι πως θα καταφέρεις να αφήσεις τους κιτρινόμαυρους από κάτω σου γιατί σήμερα δείχνουν να είναι στην κατάσταση που ήσουν εσύ το φθινόπωρο.

Αποτέλεσμα και καλή εμφάνιση στο Χαριλάου λοιπόν, που θα κάνουν τους ανταγωνιστές να νιώσουν άβολα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr