Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ένα καλό «οκτάρι» για πολλούς λόγους

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Λαβράκι από τα λίγα που στοιχίζει και απειροελάχιστα

Σημειώστε για τη συνέχεια της σεζόν ότι ο Παναθηναϊκός θα κερδίζει αυτομάτως μια μικρή αλλά σημαντική μάχη όταν η δραστηριότητα των κεντρικών χαφ θα αναγκάζει την αντίπαλη άμυνα να στέλνει βοήθειες ψηλά.

Με τον Ατρόμητο δεν το είδαμε γιατί η παρουσία Κουρμπέλη-Πέρεθ ήταν υποτονική όμως αν στις μεταγραφές προκύψει ένα καλό «οκτάρι», με έφεση στο κάθετο τρέξιμο με μπάλα και την πάσα, τότε ο πρωτοπόρος θα αποκτήσει κι άλλο σημείο αναφοράς στην ανάπτυξη που θα απορροφήσει πίεση από τους εξτρέμ και τον φορ.

Η καλή παρουσία Σποράρ-Μπερνάρ και το πέρασμα των εξετάσεων σε ματς που σου έβγαζαν την αίσθηση του κάθε απόφαση μετράει, κάνει τον οργανισμό να ακουμπά με ασφάλεια πάνω τους, αλλά επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο το σωματείο πρέπει να βρει κι άλλους πυλώνες για να τους απελευθερώσει.




Ο Παναθηναϊκός είναι έμπειρη, η πιο “παιγμένη” ομάδα με προπονητή και κορμό που είναι μαζί από πέρσι κι αυτό από μόνο του δημιουργεί βάση προγνωστικών υπέρ του για τον τίτλο.

Επειδή όμως ακόμα δεν είμαστε ούτε στου δρόμου τα μισά ο οργανισμός καλείται να κάνει το παν για να προστατεύσει αλλά και να μεγιστοποιήσει την επιρροή των σταρ του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News