Παναθηναϊκός μεταγραφές: Εγγύηση η ευρωπαϊκή εμπειρία του

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Εγγύηση η ευρωπαϊκή εμπειρία του

Παναθηναϊκός: Αεράτος ο Ντέρικ Γουίλιαμς κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον προπονητή του Παναθηναϊκού αφού οι δύο τους συναντήθηκαν την σεζόν 2018/19, την πρώτη του άλλοτε NBAερ στην Ευρώπη.

Ευχόμαστε να μην ξαναδούμε το φαινόμενο Οκάρο Ουάιτ που ήταν για χρόνια πόθος για τον Εξάστερο και τελικά υπέγραψε για να παίξει υπό τις οδηγίες του πνευματικού του πατέρα, Δημήτρη Πρίφτη.

Παρότι είχε κάνει πολύ καλές σεζόν στη Ρωσία, με αξιοπρόσεκτο πέρασμα από το ΝΒΑ, αν και ξεκίνησε καλά το φθινόπωρο, εν τέλει ο καλαθοσφαιριστής ήταν οικτρός.

Το φοβερό είναι ότι στην αρχική διαπραγμάτευση με τον πρωταθλητή ζητούσε και …1.000.000 δολάρια!

Το κλαμπ έκλαιγε πέρσι λιγότερα χρήματα όσον αφορά την προσωπική του αμοιβή αλλά το θέμα είναι πως η σεζόν πήγε άπατη.

Ο Ντέρικ είναι πιο…παιγμένος στην Ευρώπη και στην πιο ανταγωνιστική της διοργάνωση, κερδίζοντας περισσότερα γαλόνια από τον προκάτοχό του.

Ο Αμερικανός έχει παίξει στην Φενέρμπαχτσε, στην Βαλένθια και (πέρυσι) την Μακάμπι. Την σεζόν 2021/22 είχε με την κίτρινη φανέλα 9.6 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο, με 40.4% στα τρίποντα σε 21 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και 9.4 πόντους και 3.1 ριμπάουντ μέσο όρο με 38.2% στα τρίποντα σε 25 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Πολύ καλοί αριθμοί, εχέγγυο για μια αξιοπρόσεκτη καριέρα αν και οι αριθμοί συχνά ξεγελούν κι είναι παγίδα.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News