Παναθηναϊκός μεταγραφές: Δεύτερος... Μπερνάρ για πρωτάθλημα!

Η ενέργεια του Μπερνάρ που... αρρώστησε τη Λεωφόρο! (Vid)

Παναθηναϊκός: Θα δούμε τον Μπερνάρ στην Τούμπα; Ο Βραζιλιάνος ήταν καλός στο διάστημα που έπαιξε με τον ΠΑΣ ενώ και η διακοπή τον βοήθησε καθώς δούλεψε πολύ στο Κορωπί γνωρίζοντας καλύτερα τον τρόπο ανάπτυξης αλλά και τι ζητά από εκείνον ο προπονητής του.

Έστω κι αν τα τελευταία χρόνια ο καριόκα χαφ πήρε την κατιούσα, παραμένει ποδοσφαιριστής κλάσης.

Με καλό playmaking και πατήματα στην αντίπαλη περιοχή, με οξυδέρκεια, με αντίληψη και ποιοτική σκέψη στα τελευταία 16 μέτρα για να στέλνει μπάλα πάνω στο τρέξιμο των συμπαικτών του ή (σπανιότερα) στο πλεκτό.

Γι’αυτό άλλωστε επιλέχθηκε από τους προπονητές. Για να προσφέρει στην κάθετη κίνηση των πρασίνων στη περιοχή και στην μεγαλύτερη άνεση σε κυκλοφορία μπάλας/σκοράρισμα.

Ο Βραζιλιάνος χαφ δεν είναι ο ίδιος με τον παίκτη που έφτανε να παίζει ρόλο αντι-Νεϊμάρ με την εθνική ομάδα σε Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν τον έχουν πάρει και τα χρόνια.

Το γεγονός ότι εσχάτως βρέθηκε στα down του, τον έχει υποβαθμίσει λίγο στα μάτια του κοινού που αργά ή γρήγορα θα καταλάβει πόσο κομβικός είναι ο Βραζιλιάνος.

Αν ο Παναθηναϊκός είχε άλλο έναν παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά για την αναβάθμιση της μεσαίας του γραμμής τώρα θα ήμασταν πιο σίγουροι για πρωταθλητισμό.

Πίσω από τον νοτιοαμερικάνο υπάρχει μόνο ο άγουρος Αλέξις Τρουιγέ κι ο Αϊτόρ που έχει παίξει δεκάρι στις ακαδημίες της Μπάρτσα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News