Παναθηναϊκός μεταγραφές: Δεν υπήρχε κανένας λόγος για αυξημένο ρίσκο

Παναθηναϊκός: Έρχεται ο χαφ και... παίζει άμεσα

Παναθηναϊκός: Πολύ καλά έκανε ο σύλλογος και ενισχύθηκε στον άξονα έστω και την τελευταία στιγμή.

Έστω κι αν όπως ψιθυρίζεται οι επιλογές Τσοκάι-Τρουιγέ δεν ήταν από εκείνες που ξετρέλαιναν τον Ιβάν όντας χαμηλά στη λίστα του.

Διαβάζαμε πως ο Σέρβος το είχε δεδομένο πως από τους Τσέριν, Πέρεθ, Κουρμπέλη θα έπαιρνε πράγματα.

Μόνο που ακόμα και με 9 ματς να απομένουν ως τη διακοπή ο προπονητής δεν θα είχε εναλλακτικές και κορμό για να στηρίξει το δικό του ταξίδι δεδομένων των ετών που βαραίνουν τις πλάτες του Ισπανού και το αδύναμο μυϊκό σύστημα του Δημήτρη.

Στα χαφ δεν υπήρχε απολύτως τίποτα και δεν είμαστε βέβαιοι ότι ο κόουτς θα στηριζόταν στον Λεάντρο Φρόκου που σκίζει στην u19.

Δεν υπήρχε κανένας λόγος για αυξημένο ρίσκο για να στηριχθεί ο κυπελλούχος αναγκαστικά σε τρεις παίκτες και να κάνει αλχημείες ανεβάζοντας υποχρεωτικά πιο ψηλά τον Φακούντο που έχει καταντήσει ο παίκτης για όλες τις δουλειές.

Χωρίς τους δύο καινούργιους ο κόουτς θα ήταν υποχρεωμένος να …φτιάξει ποδοσφαιριστές για να αποδώσουν σε θέση που δεν ήταν δική τους, σαν τον Αργεντινό πλάγιο μπακ ή τον Βαγιαννίδη.

Όλα αυτά τη στιγμή που ξέρεις ότι ο Πέρεθ δεν έχει (πολλά) μέτρα για να παίξει δυναμικά τη θέση και ο Κουρμπέλης δεν είναι ο παλιός και δεν μπορεί να βγάζει σερί ενενηντάλεπτα χωρίς καταπόνηση. Χρειαζόταν φρέσκο αίμα για να αναζωογονήσει την ομάδα, χαλάλι η αγωνία.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News