Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αυτός ανεβαίνει στη λίστα

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Νέα δεδομένα για Κλάινχαϊσλερ - Η στάση του Παναθηναϊκού

Ο Λάζλο Κλαϊνχάισλερ είναι ο παίκτης που ανεβαίνει στην λίστα του Παναθηναϊκού.

Ο 28χρονος διεθνής Ούγγρος μεσοεπιθετικός της Όσιγιεκ, Λάζλο Κλαϊνχάισλερ, προτάθηκε στο Τριφύλλι και εξτάζειται.

Οι πράσινοι έχουν ψηλά στη λίστα τους τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και είναι πιθανό το ενδεχόμενο να είναι ένας από τους δύο παίκτες που θα αποκτηθούν για την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Εξελίξεις αναμένονται πολύ σύντομα, καθώς στον Παναθηναϊκό… τρέχουν για να κλείσουν τα μέτωπα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο της αθλητικός διευθυντής της Όσιγιεκ σημείωσε:

«Ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ) αναρρώνει από μία ίωση και για αυτό δεν βρίσκεται μαζί μας στο Ούμαγκ. Έχει επίσημη άδεια από τη διοίκηση μέχρι την Τρίτη. Παρόλα αυτά, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να μην έρθει στην προετοιμασία, γιατί διαπραγματευόμαστε με μία ξένη ομάδα για τη μεταγραφή του και έχουμε φτάσει σε προχωρημένο στάδιο. Οπότε, ελπίζω πως στις επόμενες ημέρες θα καταλήξουμε σε συμφωνία.

Είναι γνωστό ότι έχουμε θέσει συγκεκριμένους οικονομικούς στόχους και θέλουμε να τους επιτύχουμε στη διάρκεια του χειμώνα. Θα πω ότι θα εισπράξουμε συγκεκριμένη αποζημίωση για τον Λάζλο, εάν ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Έχει σημασία η προοπτική που προέκυψε, να ικανοποιεί και τον ποδοσφαιριστή».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News