Παναθηναϊκός: Μεταγραφές από το ψηλό ράφι-στήριγμα σε Παλάσιος, Αϊτόρ

Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Φέτος που τους βρήκε, λείπει επιθετικός

Οι μεταγραφές φέτος δεν θα γίνουν από το πανέρι, συνεχίζοντας στα περσινά μονοπάτια όταν -μετά από χρόνια- η διοίκηση πλήρωσε αρκετά σε ομάδες για δανεισμούς και για αγορές παικτών (Βιτάλ, Παλάσιος, Λούντκβιστ).

Υπάρχει αισιοδοξία γενικώς κι αυτό πηγάζει από την ωραία αύρα που βγάζει στον οργανισμό ο προπονητής.

Επιπλέον παρότι υπάρχουν κενά στο ρόστερ δεν μπορείς να πεις πως το κλαμπ στερείται από υλικό ποιότητας. Είναι δεδομένο, όμως, πως με τον Ιβάν καλή ψυχολογία υπάρχει.

Ο άνθρωπος έχει δώσει ρόλους που ταιριάζουν στους παίκτες που έχει και πάνω από όλα χρεώνεται που δέχτηκε να κοουτσάρει αυτή την ομάδα πέρσι το καλοκαίρι όταν τα πάντα έδειχναν διαλυμένα.

Του πήρε μερικούς μήνες να κερδίσει τον κόσμο, μα σήμερα το 90% των οπαδών έχει τον Σέρβο κορώνα στο κεφάλι του.

Αν βοηθήσει λίγο η τύχη με τις κληρώσεις και επιστρέψεις Ευρώπη το κύμα θετικής ενέργειας θα φουσκώσει κι άλλο με ότι κι αν σημαίνει αυτό για ένα σωματείο βουτηγμένο στην εσωστρέφεια για δεκαετίες.

Πάντως είναι ειλημμένη απόφαση να γίνουν φέτος επιλογές από ψηλά ράφια που θα συνδράμουν τους Παλάσιος, Αϊτόρ οι οποίοι πέρσι έκαναν τη διαφορά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News