Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ανοιχτό του Καλού στο Τριφύλλι

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ανοιχτό του Καλού στο Τριφύλλι

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πολύ κοντά και στην απόκτηση εξτρέμ την τελευταία μέρα των μεταγραφών, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε.

Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ μιλούσε για ένα παίκτη από την Αγγλία ο οποίος εν τέλει δεν ήθελε να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τον Σαμουέλ Καλού. Ο 25χρονος Νιγηριανός είναι ο παίκτης που είχε εντοπίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Καλού ανήκει στη Γουότφορντ από την οποία δεν υπολογιζόταν και συζητούσε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί δανεικός σε άλλη ομάδα, για να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση, όμως οι διαφωνίες και η έλλειψη χρόνου δεν επέτρεψαν την επίτευξη συμφωνίας.

Ο Καλού έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025 και η αγγλική ομάδα τον αγόρασε 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ πριν αγωνιζόταν στην Μπορντό

Με τους Γιρονδίνους ο Καλού  κατέγραψε 86 ματς με 10 γκολ και 8 ασίστ ενώ ακόμα καλύτερα ήταν τα νούμερα του Αφρικανού με τη Γκενκ: 55 παιχνίδια με 10 γκολ και 16 ασίστ.

Αγωνίζεται κυρίως ως δεξιός εξτρέμ και προοριζόταν για αναπληρωματικός του Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται το Γενάρη, το όνομά του να επανέλθει για το Τριφύλλι, καθώς παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News