Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ανατροπή με Αλ Ταμάρι

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Επιβεβαίωση για Αλ Τάμαρι - Τα δεδομένα

Ανατροπή στον Παναθηναϊκό με την περίπτωση του Αλ Ταμάρι. Οι πράσινοι δεν ασχολούνται πλέον.

Μονόδρομος είναι το «τρίποντο» για τον Παναθηναϊκό απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, εξηγώντας και πως θα έρθει αυτό.

«Όλο το βάρος έχει πέσει στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Είναι πιθανό να είναι στην αποστολή ο Κλεϊνχέισλερ, ο οποίος σιγά σιγά θα αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής. Δεν είναι 100% έτοιμος αλλά τον έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός. Μπορεί να παίξει και στα χαφ αλλά και εξτρέμ, με βάση όσα είδα στα παιχνίδια.

Για τον Παναθηναϊκό το πρέπει είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Είναι με την ίδια ομάδα μέσα σε λίγες μέρες, αλλά θέλει τη νίκη με κάθε τρόπο. Θέλει να κάνει δύο ημίχρονα σαν το πρώτο της Τούμπας, αλλά με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και αν είναι δυνατόν να σκοράρει στην πρώτη του φάση. Έχει επισημάνει τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του ο Γιοβάνοβιτς.

Λάθη όπως αυτά του Σένκεφελντ στα Γιάννινα και του Βαγιαννίδη στην Τούμπα δεν μπορεί να συνεχιστούν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για την μεταγραφική ενίσχυση των «πράσινων» αλλά και τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Νικολογιάννης σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση εξτρέμ, εδώ και 10 ημέρες, έχει εντοπίσει μια-δύο περιπτώσεις και μιλάει μαζί τους. Για τον Αλ Ταμάρι ναι μεν απασχόλησε, αλλά ξέρω ότι κινείται για άλλον παίκτη. Βέβαια, το αφήνουμε ανοιχτό. Στόχος είναι να έρθει άμεσα ο παίκτης και να παίξει».

Αναφορικά με την 11άδα του Παναθηναϊκού, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι θα δούμε τι θα γίνει στην άμυνα με τον δεξί μπακ καθώς ο Βαγιαννίδης έχει πάρει τρία σερί ματς και η θέση παίζεται με τον Κώτσιρα, ενώ θα επανέλθουν πιθανότατα Βέρμπιτς και Σπόραρ.

Παράλληλα, επισήμανε ότι όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του «τριφυλλιού» από εδώ και πέρα θα είναι έτσι, με τον κόσμο να κάνει sold out και να είναι κοντά στην ομάδα προκειμένου αυτή να τερματίσει πρώτη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News