Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Ακόμα λείπουν κομμάτια

Βόβορας: Αποκάλυψη για Ουόλτον και μεταγραφές

Η απόκτηση του Πέιτον Σίβα έρχεται να δώσει στο τριφύλλι πνοή στην Pick&Roll επίθεση.

Η αλήθεια είναι ότι και ο νο1 πόιντ γκαρντ του πλανήτη να είχε αποκτηθεί, αυτό το κομμάτι θέλει πολύ δουλειά και ειλικρινά δε ξέρουμε αν ο χρόνος επαρκεί ώστε ο πρωταθλητής να βελτιωθεί μιας κι ακόμα λείπουν υλικά.

Τα hedge του Παναθηναϊκού γίνονται εδώ και καιρό με παίκτες που δεν έχουν σβέλτα πίσω βήματα και οι αντίπαλοι χτυπούν πολλές φορές με κάθετη πάσα για την οποία δεν έδειχνες ποτέ προετοιμασμένος να αναχαιτήσεις.

Ο Δημήτρης Πρίφτης προσπάθησε σε κάποια παιχνίδια να φρενάρει τον αντίπαλο με τρικ αλλά η ουσία είναι ότι δεν είχε ούτε Λάσμε, ούτε Γκιστ για να αμυνθεί με ψηλό στην πρώτη γραμμή και να προφυλάξει από την φθορά και την κούραση τους αμυντικούς του «σωματοφύλακες» (Παπαγιάννη-Παπαπέτρου-Σαντ Ρος).

Βασικά εάν είχε θα άπλωνε όλους του τους αθλητές κατά μήκος του παρκέ και θα προκαλούσε τον αντίπαλο να μπει στη ρακέτα του. Αν μπορούσε…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News