Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Αγγίζει το 1 εκατ. για Βιτίνιο

Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Αγγίζει το 1 εκατ. για Βιτίνιο

Ετοιμος να ολοκληρώσει μια ακόμα μεταγραφή είναι ο Παναθηναϊκός, αφού η Φλαμένγκο είπε τελικά το πολυπόθητο «ναι» και ο Βιτίνιο πλέον προβάρει τα χρώματα του Τριφυλλιού.

Οι Πράσινοι πίεσαν και κατάφεραν να βρουν τη «χρυσή τομή» με την Φλαμένγκο, με τους «γύπες» το βράδυ του Σαββάτου (30/7) να ανάβουν το πράσινο… φως για τη μεταγραφή του 28χρονου μεσοεπιθετικού στους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Το κόστος συνολικά με τα λεφτά στην Φλαμένγκο αλλά και τον παίκτη θα ξεπεράσει το 1 εκατ. ευρώ, αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Και λέμε αν καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι εκείνος που θα αποφασίσει αν προχωρήσει το Τριφύλλι για τον Βραζιλιάνο.

Η Φλαμένγκο είχε αγοράσει τον Βιτίνιο από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το 2018 για 12 εκατομμύρια ευρώ. Φέτος έχει αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τέσσερις ασίστ.

Συνολικά στην καριέρα του έχει 345 συμμετοχές, με 67 γκολ και 56 ασίστ, ενώ η μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ (σ.σ είχε φτάσει τα 8 εκατ. € το 2019).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News