Παναθηναϊκός: Μεταγραφάρα! Τα σχόλια περιττά...

Παναθηναϊκός: Μεταγραφάρα! Τα σχόλια περιττά...

Μπορεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αργεί στις μεταγραφές όμως όποιος παίκτης έρχεται κουμπώνει απόλυτα στην ομάδα.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Άνταμ Τσέριν ο οποίος ήρθε αθόρυβα το καλοκαίρι και έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Ο Σλοβένος πήρε αμέσως θέση βασικού και κάνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε παιχνίδι. Είτε ως 6αρι, είτε ως 8αρι, είτε ως 10ρι.

Ο Τσέριν είναι μια επένδυση για τον Παναθηναϊκό τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον και η μεταγραφή άξιζει 100%.

Ο 23χρονος έχει όλο το μέλλον μπροστά του να φτάσει όσο ψηλότερα μπορεί και του αξίζει καθώς μιλάμε για ένα παίκτη πολυεργαλείο.

Το μοναδικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού έως τώρα στη σεζόν

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 4/4 και δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μετά από πολλά χρόνια.

Μέχρι στιγμής, η ομάδα φαίνεται να προσθέτει σημαντικά στοιχεία στο παιχνίδι της τα οποία της έλειψαν την περσινή σεζόν.

Το μοναδικό μελανό σημείο που διακρίνουμε μέχρι στιγμής έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα των παικτών.

Οι Πράσινοι δημιουργούν ευκαιρίες όμως δεν μπορούν να σκοράρουν σε ικανοποιητικό βαθμό και αυτό φάνηκε και στο χθεσινό αγώνα με την ΑΕΚ όπου το Τριφύλλι θα μπορούσε να έχει καθαρίσει το ματς σε αρκετές περιπτώσεις αλλά και στους αγώνες με Ιωνικό και Λεβαδειακό.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε ακόμα στον Σεπτέμβριο και η ομάδα δεν βρίσκεται ούτε στο 40% των δυνατοτήτων της.

Ο χρόνος είναι σύμμαχος και οι νίκες που κάνει τώρα το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα βοηθήσουν πολύ στην δύσκολη συνέχεια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News