Παναθηναϊκός: Μένουν «βάρος» στο σύλλογο οι Διούδης, Καμπετσής και Σαβιέρ!

Παναθηναϊκός: Μένουν «βάρος» στο σύλλογο οι Διούδης, Καμπετσής και Σαβιέρ!

Το «βάρος» έχει πέσει στις μεταγραφές, αλλά στον Παναθηναϊκό ξεμένουν τρεις ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται, αν δε συμβεί κάτι συγκλονιστικό τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου.

Οι «πράσινοι» θα διατηρήσουν στο ρόστερ τους Διούδη, Καμπετσή και Σαβιέρ, μιας και κανένας από αυτούς δεν έφερε πρόταση για να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Ειδικά για τον πρώτο, ο Παναθηναϊκός πόνταρε πως θα βγάλει και μερικά χρήματα, όμως, δεν έφθασε κάποια ικανοποιητική πρόταση τόσο για το σύλλογο, όσο και για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Καμπετσής θα μείνει ως ο τρίτος σέντερ φορ στην ομάδα, ενώ ο Σαβιέρ πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί στον Παναθηναϊκό Β’, μήπως και φύγει τον Ιανουάριο.


Συνεπώς, το Τριφύλλι θα είναι υποχρεωμένο να καταβάλλει ένα ποσό αρκετά πάνω του μισού εκατομμυρίου για τους τρεις ποδοσφαιριστές ως το τέλος της σεζόν, αν δεν υπάρξει κάποια αποχώρηση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News