Παναθηναϊκός: Μένοντας ζωντανός σε μέρα που δεν ήσουν καλός

Παναθηναϊκός: Δεν... πρέπει να βγαίνει από την ενδεκάδα

Πράγματι ο Παναθηναϊκός στο β΄ μέρος στο Καραϊσκάκη έπαιξε με τη φωτιά απέναντι σε αντίπαλο που είχε και την κούραση του ευρωπαϊκού του παιχνιδιού κι εκείνος δεν φρόντισε να πιέσει περισσότερο όντας πιο φρέσκος.

Γι αυτό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κέρδισε τις εντυπώσεις με όσα είπε στη λήξη, τονίζοντας ότι δεν του άρεσε η εικόνα της οπισθοχώρησης κι όλα αυτά τη στιγμή που το τριφύλλι είχε κατέβει στο λιμάνι με πειραματική άμυνα. Ίσως αυτό το γεγονός επικράτησε στο μυαλό των παικτών στην επανάληψη, όταν άρχισαν να δίνουν μπάλα στους αντιπάλους δίχως διάθεση να αλλάξουν 2η πάσα.

Όντως το τριφύλλι δεν άξιζε να κερδίσει, δεν κράτησε μπάλα, είχε ανύπαρκτη μεταφορά στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, όμως η αλήθεια είναι πως σημειώσαμε θετικά που δεν περιμέναμε ποτέ. Απειροελάχιστες φορές έχασε την συγκέντρωση του το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, που πάντοτε ήταν μέσα στην μάχη και μαζί με τον Φακούντο και τον Μπρινιόλι έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να κρατήσουν στη μάχη τον φιλοξενούμενο.

Το Χ είχε σίγουρα και τύχη, αλλά η ουσία είναι πως η ομάδα πήρε ένα μεγάλο αποτέλεσμα σε μέρες που δημιουργεί σταθερές, για να είναι έτοιμη σε λίγο καιρό να κάνει πρωταθλητισμό.

Σε τέτοιες εποχές όταν είσαι έτοιμος να δώσεις την μάχη σου και φεύγεις ζωντανός ακόμα και όταν δεν βρεθείς σε καλή ημέρα σαφέστατα προσμετράται στα θετικά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News