Παναθηναϊκός: Μεγάλο συν το συμβόλαιο, αλλά...

Παναθηναϊκός: Τον θέλει η Cosmote TV - Πόσα χρήματα ζητάει ο Αλαφούζος

Τα μεγαλύτερα έσοδα κάθε χρόνο για τον Παναθηναϊκό προέρχονται από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, από την χορηγία στην φανέλα και από τα εισιτήρια. Απλά και διαρκείας…

Η αγωνιστική περίοδος 2021/2022 θα ξεκινήσει με εμβολιασμένους στα γήπεδα, πλήρεις κερκίδες φαντάζει απίθανο να δούμε μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση με την πανδημία.

Ακόμη και αν επιστρέψουν μαζικά οι φίλαθλοι στις κερκίδες, αυτό θα αφορά ένα μικρό ποσοστό επί της συνολικής χωρητικότητας του κάθε γηπέδου.

Οπότε, τα έσοδα από αυτή την πηγή δεν μπορούν να υπολογιστούν και σίγουρα θα είναι μειωμένα σε σχέση με προηγούμενες σεζόν αν και περισσότερα από πέρσι που στις εξέδρες δεν υπήρχε ψυχή.

Υπό αυτό το πρίσμα η… συμβολαιάρα που υπέγραψε η ΠΑΕ με την COSMOTE είναι ένα μεγάλο συν, λεφτά όμως που αμφιβάλλουμε ζωηρά ότι θα δοθούν για ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News