Παναθηναϊκός: Με τους βασικούς θα είναι αλλιώς

Παναθηναϊκός: Με τους βασικούς θα είναι αλλιώς

Αναμενόμενη η ήττα στην Τούμπα, ειδικά από τη στιγμή που άλλαξε όλη η αμυντική γραμμή με παίκτες που αμφιβάλλουμε αν έχουν παίξει μαζί στα διπλά του Κορωπίου.

Στον τελικό γυρίζουν στο βασικό σχήμα Σένκεφελντ-Βέλεθ-Μπρινιόλι, ελπίζουμε να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων αφού ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες μπροστά.

Ο Ολλανδός και ο Ισπανός κάνουν την διαφορά την τρέχουσα σεζόν. Ο Βέλεθ έβγαλε το καλύτερο του εαυτό φέτος, μέσα από την ultra perimeter defense που έχτισαν μαζί με τον Μπαρτ μετατρέποντας την άμυνα σε επίθεση.

Οι δυο τους έβγαλαν άριστα αμυντικά ένστικτα κι έκαναν shut down σε οποιονδήποτε απειλούσε τον τερματοφύλακά τους.

Επιπλέον στα τελευταία παιχνίδια παίρνουν καλό βαθμό και στις προωθήσεις τους, με τους συμπαίκτες τους να τους σημαδεύουν στον αέρα.

Αρης, Ολυμπιακός είδαν τις εστίες τους να παραβιάζονται από κεφαλιές του «Σένκε», ενώ ο Λοντίγκιν γλίτωσε δις τον ΠΑΣ από φοβερές προσπάθειες του Ίβηρα που παραλίγο να συνεχίσει το κρεσέντο των στόπερ-σκόρερ. Την Τρίτη έλειψαν και οι δύο με τον Ακπομ να στήνει πάρτυ!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News