Παναθηναϊκός: Με την πράσινη φανέλα ο Μέικον

«Βλέπει» Νταρίλ Μέικον ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εντείνει το ενδιαφέρον του και για την απόκτηση του Ντάριλ Μέικον, ο οποίος ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του με την ΑΕΚ στην Basket League.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντάριλ Μέικον βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Ο 25χρονος γκαρντ (1,88μ.) στην πρώτη του ολοκληρωμένη σεζόν ως επαγγελματίας (νωρίτερα είχε μικρά περάσματα από Μάβερικς, Χιτ και την G League) άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με τη φανέλα της ΑΕΚ. Πρόκειται για εξαιρετικό σκόρερ, που διακρίνεται για το σουτ του από μακρινή και μέση απόσταση, ενώ μπορεί να πάει και κοντά στο καλάθι. Παράλληλα έδειξε στα playoffs στοιχεία και δημιουργού.

Στην κανονική περίοδο ο Αμερικανός είχε 16,9 πόντους (83,9% βολές, 58,9% δίποντα, 44,4% τρίποντα), 1,9 ριμπάουντ, 3,2 ασίστ, 1,1 κλεψίματα και 2 λάθη σε 26 λεπτά κατά μέσο όρο. Στα playoffs ήταν ακόμη καλύτερος με 19,4 πόντους (94,1% βολές, 68,9% δίποντα, 46,7% τρίποντα), 2,3 ριμπάουντ, 4,1 ασίστ και 2,5 λάθη σε 26 λεπτά ανά αγώνα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News