Παναθηναϊκός: Με την ίδια εταιρεία και φέτος - Έτοιμη η νέα φανέλα

Παναθηναϊκός: Με την ίδια εταιρεία και φέτος - Έτοιμη η νέα φανέλα

Ο Παναθηναϊκός για ακόμη μία σεζόν θα συνεργαστεί με την Kappa, εταιρεία ένδυσης που θα… ντύσει και φέτος το τριφύλλι!

Υπενθυμίζεται ότι αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που οι δύο πλευρές συνεργάζονται.

Η νέα φανέλα είναι έτοιμη και θα παρουσιαστεί στο κοινό το επόμενο διάστημα.

Η φανέλα τη προηγούμενης σεζόν

Οι επίσημες φανέλες του Παναθηναϊκού για την περσινή αγωνιστική περίοδο 2020-21 είχαν την ιταλική φινέτσα και τη σφραγίδα ποιότητας της Kappa..

Η εντός έδρας φανέλα ενδυναμώνει τον δεσμό με το παρελθόν του συλλόγου, σε αρμονία ασφαλώς με τις σύγχρονες τάσεις. Η εμφάνιση έχει ως βασικά χρώματα δύο διαφορετικές αποχρώσεις πράσινου, σε κάθετους σχηματισμούς. Συμπληρωματικά έρχονται λεπτομέρειες σε λευκό τόσο στο βασικό κορμό με τις κάθετες γραμμές, τη λαιμόκοψη και το τελείωμα στα μανίκια (σε ενιαίο κομμάτι υφάσματος, το οποίο προσφέρει άνεση και ευκινησία). Το τριφύλλι πάντα στην πλευρά της καρδιάς είναι λευκό σε 3D εκτύπωση σιλικόνης. Και τέλος με χρυσά στοιχεία, ως ανάμνηση των 50 ετών από το έπος του Γουέμπλεϊ το 1971, αναγράφεται το «Panathinaikos FC» στο πίσω μέρος στο ύψος της ωμοπλάτης.

Πηγή έμπνευσης για την περσινή φανέλα αποτέλεσε η εμφάνιση της περιόδου 1984-85, της πρώτης σπουδαίας ευρωπαϊκής πορείας του Παναθηναϊκού μετά την καθιέρωση του επαγγελματισμού στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News