Παναθηναϊκός: Με τέτοιες εμφανίσεις καθορίζεις άλλο οικονομικό status

Παναθηναϊκός: Μεταγραφή που σε ανεβάζει επίπεδο

Αυτή την εποχή ο Οκάρο Ουάιτ είναι στα καλύτερά του. Τρέχει το γήπεδο με αυτοπεποίθηση, σουτάρει με μεγαλύτερη σιγουριά, ορμά στα ριμπάουντ, βάζει γερά τα χέρια του στην άμυνα.

Ίσως ο πιο …κομπλέ παίκτης του ρόστερ. Αν δεν είχαν προηγηθεί κάμποσοι μήνες όπου ο Αμερικανός ήταν «χώμα» θα λέγαμε ότι του λόγου του αποτελεί σήμερα το πρότυπο του σύγχρονου φόργουορντ.

Καλοπροπονημένος με δυνατό κορμί, γερός στις απόπειρες του να περάσει προς τα μέσα. «Βλέπει» γήπεδο, πασάρει σωστά, καλός αμυντικός, με προδιαγραφές να βγει μπροστά και να αμυνθεί πάνω σε γκαρντ ή να «χτυπηθεί» με ψηλό κορμί στο ζωγραφιστό.

Καλός σουτέρ από μέση και μακρινή απόσταση, ικανός ριμπάουντερ. Όλα αυτά βάσει των 20 τελευταίων ημερών όπου το παιδί καταβάλλει εξαιρετική προσπάθεια.

Η κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ως το τέλος της χρονιάς θα καθορίσει και το οικονομικό του status, ήδη διάφορες ομάδες παρατηρούν με ενδιαφέρον την αγωνιστική έκρηξή του.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News