Παναθηναϊκός: «Με πρόταση 2-3 εκατ. ευρώ δεν θα τον δώσουν»

Παναθηναϊκός: Ο Ιωαννίδης, η Γκενκ και τα 5 εκατ. ευρώ

Το εγκώμιο του Φώτη Ιωαννίδη «έπλεξε» στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, με αφορμή και τη χθεσινή του εμφάνιση στη νίκη επί της Λαμίας και την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Η εξέλιξη του Ιωαννίδη από πέρυσι είναι σημαντική ενώ στα δύο τελευταία παιχνίδια έχει και το γκολ. Το καλοκαίρι ξεκίνησε καλά στην προετοιμασία, κατάφερε να πείσει τον Γιοβάνοβιτς και να εκτοπίσει από την 11άδα τον Καρλίτος, πράγμα σημαντικό και δύσκολο. Η παρουσία του είναι μεγάλο κέρδος για τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει πολύ μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του, δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει πρόταση με 2-3 εκατομμύρια ευρώ και να τον δώσουν. Θα είναι από τη νέα σεζόν από τους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού, μαζί με τον φορ που θα έρθει», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το «τριφύλλι» δεν έπαιξε πολύ καλή μπάλα στην Λαμία, αλλά έκανε αυτό που έπρεπε, ενώ η πρόκριση είναι επιβράβευση της δουλειάς που έχει κάνει μέχρι τώρα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στην συμπεριφορά του Πανουργιά Παπαϊωάννου απέναντι στον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του, καυτηριάζοντας την.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News