Παναθηναϊκός: Με Παπαγιάννη και... Μήτογλου θα δυνάμωνε σημαντικά

Παναθηναϊκός: Με Παπαγιάννη και... Μήτογλου θα δυνάμωνε σημαντικά

Ο Παναθηναϊκός πολύ σωστά πέρσι επέλεξε τη λύση Μαντζούκα, γνωρίζοντας ότι εκτός του Ντίνου Μήτογλου έπρεπε να υπάρξει χώρος ώστε να αναπτυχθεί κι ο μικρός.

Πλάι του φέτος κόλλησαν Χουγκάζ και Σαμοντούροφ και μάλιστα υπάρχουν φήμες ότι θα υπάρξει νέα επαφή με τον Μήτογλου ώστε ο παικτάρας να επιστρέψει.

Μαζί με τον Παπαγιάννη ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει ελληνικότατο κορμό στις θέσεις 4-5 και να δώσει λεφτά για περιφερειακούς που θα κάνουν την διαφορά, δημιουργώντας ένα νεανικότατο κορμό γηγενών που θα ιντριγκάρει τον κόσμο του.

Μπορεί οι περισσότεροι να βλέπουν μονόπλευρά τον αθλητισμό μετρώντας μονάχα κούπες, αλλά το τριφύλλι από δαύτες έχει αμέτρητες, θα μπορούσε να θυσιάσει 2-3 χρόνια για να …μεγαλώσει τους πιτσιρικάδες του.

Ακόμα και σήμερα που ελάχιστα έχουμε δει τους φερέλπιδες άσους του να αγωνίζονται οι γνώστες λένε πως οι μικροί αποτελούν αναβάθμιση για την ομάδα στις θέσεις των ψηλών.

Παράλληλα η ύπαρξή τους δίνει στους πράσινους ευκολότερες «επιλογές», σχετικά με το πώς θα στελεχώσουν το ρόστερ τους από τη στιγμή μάλιστα που ξέρουν ότι πια τα λεφτά είναι μετρημένα.

Προσωπικά θεωρούμε ότι αν η ομάδα έφερνε πίσω τον Μήτογλου θα δυνάμωνε σημαντικά μιας και οι πρωταθλητές θα είχαν δύο αθλητές (Ντίνος-Παπαγιάννης) με ικανότητα να αμυνθούν πολύ αποτελεσματικά και στις δύο γραμμές, οι οποίοι παίζουν για την ομάδα, πράγμα που σημαίνει ότι το παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας θα τους απορροφούσε εύκολα.

Δύο γηγενείς βασικοί και πίσω τους άλλοι τόσο να τους συμπληρώνουν. Λαμπρό μέλλον!

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News