Παναθηναϊκός: Με Ουόλτερς, Παπαγιάννη...

Παναθηναϊκός-Άρης 96-79: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού

Υπήρξαν διαστήματα με τον Αρη (μικρά όμως) που η άμυνα ήταν συμπαγής, οι αλλαγές και η επικοινωνία μεταξύ των παικτών ΟΚ, όπως και τα αμυντικά rotation μα κι οι περιστροφές για να καλυφθούν τα όποια μις – ματς προκύπταν από τις αλλαγές.

Στην επίθεση ο Παναθηναϊκός χτύπησε τους Θεσσαλονικείς με πικ εν ρολ και ποικιλία επιθετικών ενεργειών, αλλά και δημιουργίες των γκαρντ του.

Το παιχνίδι πήγε πρίμα ειδικά για τον Νέητ Ουόλτερς που πήρε (θέλουμε να ελπίζουμε) αυτοπεποίθηση ενόψει Μπολόνια. Ο έμπειρος άσος μπήκε με την πρώτη στο πνεύμα του αγώνα, βρήκε πατήματα, σουτ και δημιούργησε πρόβλημα στην άμυνα του αντιπάλου.

Οι πράσινοι παρότι είχαν την κούραση των δύο μεσοβδόμαδων αγώνων έπαιξαν καλά την Κυριακή κυρίως γιατί «ξύπνησε» επιθετικά ο έμπειρος Αμερικανός, πήρε πρωτοβουλίες κι έδωσε πολύτιμο σκορ.

Συνολικά με τον Αρη είδαμε θέληση και ενέργεια. Η ομάδα πήγε καλύτερα στην επιθετική της παραγωγικότητα στο ποστ, στα ριμπάουντ, δεν υπέπεσε σε χαζά λάθη, πήρε πολλά από τον βασικό της πλέι μέικερ και τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Όσο είναι καλά ο Νέητ και ο Μεγαρίτης ο Ράντονιτς μπορεί να ελπίζει σε καλύτερο μέλλον αφού αυτοί οι δύο αποτελούν το βαρύ σασί του κλαμπ.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News