Παναθηναϊκός: Με Φερέλ, ο Μέικον... αλλάζει θέση!

Η λογική για το κόψιμο ξένου και το plan b για Φερέλ

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι «και με την βούλα» ο Γιόγκι Φερέλ, ο οποίος προορίζεται για την ενίσχυση της προβληματικής θέσης «1» στο «πράσινο» ρόστερ.

Το «τριφύλλι», που είχε ενδιαφερθεί για τον 28χρονο Αμερικανό γκαρντ με την υπόθεση να «κολλάει» στο οικονομικό, επαναπροσέγγισε τον παίκτη και μετά τον νέο κύκλο διαπραγματεύσεων, προέκυψε συμφωνία.

Ο έμπειρος άσος, μετρά 259 συμμετοχές στο ΝΒΑ με τις φανέλες των Μπρούκλιν Νετς, Σακραμέντο Κινγκς, Ντάλας Μάβερικς, Κλίβελαντ Καβαλίερς και Λος Άντζελες Κλίπερς, ενώ έχει μέσο όρο 7,7 πόντους (42% εντός παιδιάς και 37% στα τρίποντα), 3 ασίστ και 2,1 ριμπάουντ.

Με Φερέλ, ο Μέικον… αλλάζει θέση!

O Φερέλ προστίθεται στην περιφέρεια του Παναθηναϊκού και μαζί με τον Πέρι θα καλύψει τη θέση του point guard.

Αυτόματα, ο Μέικον… αλλάζει θέση! Για την ακρίβεια θα αγωνίζεται στο «2», όπου πλέον θα υπάρχει «καθαρά» το δίδυμο του Νεμάνια Νέντοβιτς και του Αμερικανού πρώην παίκτη της ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρίφτης ήθελε πολύ την απόκτηση του Φερέλ, καθώς θεωρεί πως μπορεί να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα σε περίπτωση που είναι εκτός ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News