Παναθηναϊκός: Με ειδική... αποστολή στην Τούμπα ο Μπερνάρ

Παναθηναϊκός: Στις εξέδρες ο Μπερνάρ, βγήκε φωτογραφίες με τον κόσμο!

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Μπερνάρ Ντουάρτε δεν αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού με τον Γιοβάνοβιτς να του αναθέτει ειδικό ρόλο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος σέβεται τις αποφάσεις του Γιοβάνοβιτς, δεν ασκεί καμία απολύτως πίεση για να φορέσει φανέλα βασικού και εκείνος περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να μπει από την αρχή στη δράση.

Ο Μπερνάρ παρά τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης του, μάλλον θα μείνει στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθεί στη διάρκεια του 90λεπτου. Για την ακρίβεια, ο Γιοβάνοβιτς προορίζει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό για τον ρόλο του game changer.

Ο Μπερνάρ έχει την ποιότητα και τις ικανότητες για να αλλάξει τη ροή ενός παιχνιδιού. Ο Ιβάν δεν διαθέτει άλλον παίκτη με παρόμοιο προφίλ και θέλει να το αξιοποιήσει στο έπακρο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News