Παναθηναϊκός: Με δύο τεράστια κίνητρα

Βαθμολογία: Τετράδα και πάλι ο Παναθηναϊκός

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Super League διεξάγεται στο Περιστέρι, καθώς ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό (6/3, 19:00, Novasports 2).

Ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και γεμάτο από κίνητρα για το τριφύλλι που καλείται να πάρει πάση θυσία το 4ο διπλό του στη φετινή λίγκα: α) για να μην επιτρέψει να ανοίξει η διαφορά απ τον Αρη και την ΑΕΚ και ει δυνατόν να τους πλησιάσει περισσότερο και β) για να μη γράψει ιστορικό χαμηλό σε συγκομιδή εκτός έδρας βαθμών σε επίπεδο Α Εθνικής.

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει μόλις 10 βαθμούς στα 12 φετινά παιχνίδια του μακριά απ τη Λεωφόρο μετρώντας τρεις νίκες μία ισοπαλία και οκτώ ήττες.

Προσπαθεί να αποφύγει την επίδοση των 11 βαθμών που είχε πιάσει άλλες δύο φορές στο παρελθόν. Την περίοδο 1978-79 αλλά με βαθμολογικό σύστημα 2-1-0 και σε πρωτάθλημα 18 ομάδων με ρεκόρ 2-7-8 και τη σεζόν 1987-88 αλλά με 4 εκτός έδρας νίκες 4-3-8 και σε πρωτάθλημα 15 ομάδων.

Πληροφορίες από SportDay

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News