Παναθηναϊκός: «Με δύο κινήσεις του Βιτάλ τελείωσε το ματς»

Βιτάλ: «Ήρθα για να δώσω απαντήσεις - Εντυπωσιάστηκα από τους φιλάθλους»

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα από τη χθεσινή εικόνα του Παναθηναϊκού, με την επιβλητική νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στάθηκε στην εμφάνιση του Ματέους Βιτάλ.

«Και για τον Βιτάλ και για τον Παλάσιος είχα πει πως θα κάνουν τη διαφορά. Καμία φορά πρέπει να παίρνουμε θέση και να τοποθετούμαστε και να μην εκφράζουμε άποψη μετά την εικόνα που θα σχηματίσουμε στο γήπεδο. Έλειπε από τον Παναθηναϊκό, έχει καλή ποιότητα και τεχνική και ήταν ιδανικό το ντεμπούτο του. Ήταν μέσα στα τρία από τα τέσσερα γκολ», ανέφερε ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Παναθηναϊκός δεν είχε ξεκινήσει καλά το ματς, με τον Απόλλωνα να αποδεικνύει πως είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα από τον Πετράκη. Με δύο κινήσεις του Βιτάλ τελείωσε το ματς. Όταν κάνεις παίκτες που σου κάνουν τη διαφορά, ακόμα και σε μία δύσκολη για εσένα μέρα, σου αρκούν μία-δύο κινήσεις για να πάρεις το ματς. Και σε αυτό στάθηκε ο Γιοβάνοβιτς, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα δεν στάθηκε σε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Είναι αρχή ακόμα και το πιο σημαντικό είναι πως ο κόσμος χάρηκε. Είδε έναν παίκτη, με τα χαρακτηριστικά του Βιτάλ, να κάνει ντρίμπλες, να μοιράζει παιχνίδι και να έχει την ουσία. Είναι μία εμφατική νίκη, με ένα 4-0, και αυτό που κάνει ο Γιοβάνοβιτς είναι πως θέλει υπομονή. Πολύ σημαντικό πως και ο Καρλίτος είναι σε πολύ καλή κατάσταση και σκοράρει σε συνεχόμενα ματς, από τα φιλικά και στο χθεσινό», πρόσθεσε.

Στο τέλος, μίλησε και για την κατάσταση του Μαουρίσιο που αποχώρησε με ένα προβληματάκι από τη Λεωφόρο: «Δεν υπάρχει ενημέρωση για τον Μαουρίσιο. Είχε ένα τράβηγμα στον προσαγωγό και πιθανότατα το έχει προλάβει. Έκανε ένα ρεπό. Αύριο η ομάδα έχει ρεπό και λογικά από Τρίτη θα είναι εντάξει. Επιστρέφει και ο Βιγιαφάνιες, ο οποίος ήταν τιμωρημένος, και τίθεται στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς. Κατά την προσωπική μου άποψη, ο Παναθηναϊκός δεν είναι έτοιμος ακόμα και χρειάζεται πολλή δουλειά για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News