Παναθηναϊκός: Με 2-3 αλλαγές στην ενδεκάδα για την πρόκριση στο Περιστέρι!

Παναθηναϊκός: Με 2-3 αλλαγές στην ενδεκάδα για την πρόκριση στο Περιστέρι!

Με το μυαλό του και στο ματς του πρωταθλήματος απέναντι στον ΟΦΗ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να κάνει ένα μικρό ροτέισον στο ματς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Ο Σέρβος προπονητής γνωρίζει καλά πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει πάση θυσία τη νίκη στο Περιστέρι για να μην του χρεωθεί ένας πρόωρος αποκλεισμός από το Κύπελλο Ελλάδος, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως αγνοεί και το ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ.

Γι αυτό, αναμένονται 2-3 αλλαγές στην ενδεκάδα για τον «τελικό» της Τετάρτης σε σχέση με την παράταξη που «σφράγισε» στα τρία τελευταία παιχνίδια με Ολυμπιακό, Ιωνικό και Αστέρα.

Ο Διούδης είναι ο πιθανότερος να πάρει τη θέση κάτω από τα γκολπόστ, προκειμένου να μη μείνει αδρανής, καθώς ο Μπρινιόλι φαίνεται να έχει «κλειδώσει» για το Πρωτάθλημα. Από κει και πέρα, διεκδικεί φανέλα βασικού ο Βέλεθ, που έμεινε εκτός στην Αρκαδία με έναν εκ των Σάρλια και Πούγγουρα να μένει στον πάγκο. Φαβορί είναι και ο Κώτσιρας για το δεξί άκρο της άμυνας.

Από κει και πέρα, ο Μαουρίσιο αποτελεί μια ποιοτική επιλογή στη φαρέτρα του Γιοβάνοβιτς για τον άξονα με τον Βραζιλιάνο να είναι ξεκούραστος και ετοιμοπόλεμος για την πρόκληση ενός νοκ άουτ παιχνιδιού. Τέλος, δεν αποκλείεται να παίξει και ο Βιγιαφάνες από την αρχή σε μια προσπάθεια ο πράσινος τεχνικός να βρει λύσεις στην επίθεση με τον Βιτάλ να είναι «πεσμένος» τελευταία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News