Παναθηναϊκός: Με 10 ευρώ βλέπεις τέσσερα παιχνίδια επιπέδου Ευρωλίγκα!

Παναθηναϊκός: Με 10 ευρώ βλέπεις τέσσερα παιχνίδια επιπέδου Ευρωλίγκα!

Σε πολύ χαμηλή τιμή θα έχουν την ευκαιρία οι φίλοι του Παναθηναϊκού να παρακολουθήσουν μετά από 1,5 χρόνο αποχής την αγαπημένη τους ομάδα απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους, προς τιμήν, πάντοτε, του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Μόλις… 2,50 ευρώ το παιχνίδι κοστολογείται από την ΚΑΕ Παναθηναϊκούς για τους «αιώνια πιστούς», ώστε εκείνοι να δώσουν δυναμικά το παρόν στο γήπεδο, να δουν από κοντά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας και να τιμήσουν τον αξεπέραστο ηγέτη του συλλόγου.

Ο Παναθηναϊκός θα διεξάγει το «Παύλος Γιαννακόπουλος», παρουσία της Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές, την επίσης με το Τριφύλλι, έξι φορές Πρωταθλήτρια Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Παρτιζάν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς!

Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση:

«Σημειώνεται πως τα εισιτήρια του 3ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα τεθούν σε κυκλοφορία την Δευτέρα 30/8 με γενική είσοδο 10 ευρώ και για τις δύο ημέρες (η διάθεσή τους θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr), ενώ οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με αυτές.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News