Παναθηναϊκός: Ματιές προς Θεσσαλονίκη ενόψει καλοκαιριού

Παναθηναϊκός: Ματιές προς Θεσσαλονίκη ενόψει καλοκαιριού

Το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού συνεχίζει να σκανάρει περιπτώσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα ενόψει του καλοκαιριού του 2022, και ας μην γνωρίζει το αν θα βρίσκεται στην ομάδα ή όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, οι “πράσινοι” τσεκάρουν δύο περιπτώσεις από τον Άρη. Περιπτώσεις που θα μπορούσαν να δώσουν βάθος στο ρόστερ, εφόσον συνεχίσουν την καλή τους χρονιά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και δεν ανανεώσουν και τα συμβόλαια τους.

Ο πρώτος είναι ο Ντάνιελ Σούντγκρεν. Με τον Σάντσες να αποχωρεί (εκτός απροόπτου) το αργότερο ως το καλοκαίρι και τον Κώτσιρα να μην έχει “βγει” σαν μεταγραφή, οι “πράσινοι” θα αποκτήσουν τουλάχιστον ένα δεξί μπακ τους επόμενους μήνες.

Ο διεθνής Σουηδός είναι (και) φέτος ένα από καλύτερα δεξία μπακ του πρωταθλήματος (11 εμφανίσεις, 1 γκολ, 2 ασίστ) και η περίπτωση του παρακολουθείται από το “τριφύλλι”, χωρίς φυσικά να υπάρχει κάτι οριστικό. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Αυστραλού διεθνή, Τζέιμς Τζέγκο, που έχει επίσης συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022.

Ο 29χρονος χαφ αποτελεί εξαιρετική περίπτωση για να δώσει βάθος στο ρόστερ της ομάδας και φέτος μετράει 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τον Άρη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News